september 9

To malerier af Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq sættes under hammeren

0  KOMMENTARER

Det nærmeste Hundested er kommet på et ejerskab til ekspeditionsskibet Kivioq er to malerier (80x60 centimeter) udført af Hundested-kunstneren Tina Rosenberg. Nu sættes malerierne under hammeren.

Auktionen varsles i forbindelse med indkaldelse til sidste og afsluttende generalforsamling i Kivioqs Venner Hundested. Bestyrelsen har vurderet de to malerier til 5.000 kroner per styk. Der kan bydes frem til og med generalforsamlingen den 24. september i Medborgerhuset Gubben, Hundested. Bud kan afgives pr. email til bestyrelsesmedlem René Zorn.

Man kan også afgive bud på selve generalforsamlingen.

Salget af malerierne skal være med til at inddække det underskud, som er opstået i foreningens sidste leveår. Mens Knud Rasmussens 89 år gamle skib var udlånt til foreningen i Hundested, påløb der mange ekstra udgifter til akut beddingbesøg og nødreparation af et dårligt vedligeholdt skibsskrog. Også skibsmotoren krævede eftersyn og reservedele. 

Da det blev kendt, at overtagelsen af Rasmussens ekspeditionsskib var opgivet, sivede medlemmerne fra foreningen, og kontingentindtægterne svandt tilsvarende ind.

Auktionen er udmeldt i indkaldelsen til afsluttende generalforsamling.

Her kan du se det afsluttende regnskab.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du vil måske også gerne læse disse?

TAK!

TAK!
>