december 28

2017: Velkommen ombord i Kivioq-projektet

0  KOMMENTARER

Første gang, vi bød velkommen ombord i Kivioq-projektet, var i august 2017. Da lå Kivioq i tre dage ved kaj i Hundested Havn. I løbet af de tre dage havde skibet 600 gæster ombord.

Anden gang vi bød velkommen ombord i Kivioq-projektet var, da vi i december 2017 stiftede foreningen Kivioqs Venner. Ved samme lejlighed afgav vi officielt købstilbud på skibet. Vi afleverede projektets første fondsansøgning. Og vi offentliggjorde projektets hjemmeside.

Nu byder vi velkommen ombord i Kivioq-projektet for tredje gang, og nu gælder det om at vise, hvor stærk opbakningen egentlig er til dette projekt. Hvor mange vil rent faktisk melde sig ind og bevise, at de vil arbejde for at få ideen ført ud i livet?

Som medlem af bestyrelsen Jens Henriksen udtrykte det på et informationsmøde om Kivioq-projektet i Halsnæs Bryghus forleden:

“De projekter i Hundested, der har fået størst succes, er dem, som har formået at engagere Hundested-borgerne.”

Kivioq-projektet er nu en forening – Bliv medlem!

Når du har meldt dig selv, din husstand eller din virksomhed ind i foreningen, modtager du som det første et medlemsbevis. Derefter er du iblandt de første til at få at vide, når der sker noget nyt i foreningen og i projektet.

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at byde ind med dit mest personlige bidrag til projektet: Hvilke kompetencer vil du sætte ind på sagen? Hvordan kan dit netværk bidrage?

Så velkommen ombord. Se indmeldelsesmåder her til højre, og brug dem!

 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du vil måske også gerne læse disse?

TAK!

TAK!
>