Velkommen ombord i Kivioq-projektet

Første gang vi bød velkommen ombord i Kivioq-projektet og i visionen om at få skibet til Hundested var i august 2017, da Kivioq i tre dage lå ved kaj i Hundested Havn og i løbet af de tre dage havde 600 gæster ombord.

Anden gang vi bød velkommen ombord i Kivioq-projektet var, da vi i den sidste måned af 2017 stiftede foreningen Kivioqs Venner, afgav officielt købstilbud på skibet, afleverede projektets første fondsansøgning og  offentliggjorde projektets hjemmeside.

Nu byder vi velkommen ombord i Kivioq-projektet for tredje gang, og nu gælder det om at vise, hvor stærk opbakningen egentlig er til dette projekt. Hvor mange vil rent faktisk melde sig ind i foreningen og dermed vise, at de deler visionen og vil arbejde for at få den ført ud i livet.

Som medlem af bestyrelsen Jens Henriksen udtrykte det på et informationsmøde om Kivioq-projektet i Halsnæs Bryghus forleden: “De projekter i Hundested, der har fået størst succes, er dem, som har formået at engagere Hundested-borgerne.”

Bliv medlem!

Når du har meldt dig selv, din husstand eller din virksomhed ind i foreningen, modtager du som det første et medlemsbevis. Derefter er du iblandt de første til at få at vide, når der sker noget nyt i foreningen og i projektet. Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at byde ind med dit mest personlige bidrag til projektet: Hvilke kompetencer vil du sætte ind på sagen? Hvordan kan dit netværk bidrage?

Så velkommen ombord. Se indmeldelsesformularen her til højre, og brug den!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *