februar 25

Kivioqs Venner Hundested runder de første 50 betalende medlemmer

0  KOMMENTARER

Kivioqs Venner Hundested bestyrelse 2018 feb 23

Bestyrelsen for Kivioqs Venner Hundested holdt fredag den 23. februar sit første ordinære bestyrelsesmøde.
Formanden Per Makwarth indledte mødet med at gøre rede for medlemstegningen.

“I januar 2018 åbnede vi for indmeldelse via hjemmesiden, og medlemstallet har allerede passeret de første 50,” fortæller Per Makwarth.

“Vi har fået solide rådgivere til at hjælpe os med at forvalte økonomi og administration: Revisorbistand fra Døssing & Partnere, Hillerød, og hjælp til daglig finansiel drift fra den lokale virksomhed Haugaard Finans ved  Birgit og Bjørn Haugaard.

Fokus på medlemstegning

“Lige nu har vi mest fokus på at informere interesserede om Kivioqs Venner og optage medlemmer i foreningen. I december 2017 ansøgte vi  den første fond om støtte til overtagelse af ekspeditionsskibet Kivioq, og det giver ikke rigtig mening at sætte mange nye ting i gang, før vi kender svaret på denne ansøgning,” fortæller Per Makwarth.

At få Kivioq til Hundested og at få skibet klargjort til at sejle med betalende passagerer kommer til at koste i nærheden af 2,5 millioner kroner.  Så store beløb kan vi kun rejse med hjælp fra fonde. Et stort antal betalende medlemmer og stærk lokal opbakning gør det meget lettere at tale med fondsbestyrelser. Medlemmernes kontingentbetaling lægger altså et vigtigt fundament.

Årskontingentet er på 500 kroner. Det svarer til 42 kroner om måneden eller mindre end en ti’er om ugen. Kontakt os derfor gerne via info@kivioq-hundested.dk eller telefon 29294500.

Du kan også melde dig ind og betale medlemskontingent direkte på hjemmesiden.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du vil måske også gerne læse disse?

TAK!

TAK!
>