Bliv KIVIOQ sponsor eller støttemedlem

KIVIOQ sponsor eller støttemedlemKIVIOQ har brug for venner, der kan bidrage på vidt forskellig måde. Vi vil samle alle interesserede i foreningen KIVIOQs VENNER HUNDESTED.

Foreningen har brug for både private, foreninger og firmaer, der har et fælles ønske om at bevare Danmarks sejlende kulturarv – herunder KIVIOQ – og at Hundested får sit eget udflugtskib.

Har du interesse for Knud Rasmussen, det arktiske område, Grønland, Hundesteds aktiviteter, turisme, vedligeholdelse og sejlads med gamle træskibe, så skal du være med!

Der er behov for både passive medlemmer, sponsorer og fonde, som kan bidrage økonomisk til skibets drift og vedligeholdelse, samt aktive medlemmer, der også deltager med deres kompetencer og arbejdskraft.

Eksempelvis vil der blive brug for navigatører (minimum kystskippere), der kan sejle skibet, og maskinkyndige, der kan passe og vedligeholde motoren. Der er også brug for gæve sømænd, sejlere og andre, der kan tage hånd om skibets vedligeholdelse, samt medlemmer til administrative opgaver og rengøring mv.

Hjælp os med at gøre projektet kendt

Hvis du synes om projekt-ideen, så kan du også være med til at gøre den kendt. Del hjemmesiden med venner og bekendte personligt og på de sociale medier. Del den opdaterede info-folder, som altid ligger her på siden – klar til hjemmeprinter eller kontorprinter. Du kan åbne folderen her – tryk på billedet

 

 

Det bedste, som DU kan gøre

Du har egen virksomhed eller forretning i Hundested by eller halsnæs Kommune. Du er tillidsvalgt i en af de lokale foreninger eller organisationer. Eller du er aktiv i et af de lokale netværk, en kulturel forening, et bofællesskab eller en almennyttig boligforening.

Det bedste DU kan gøre for denne sag er at fortælle det videre. Brug dine møder og kontakter til at bringe Kivioq-projektet på bane. Brug jeres hjemmeside til at bringe et link til Kivioq-hundested.dk. Profitér på, at vi meget gerne bringer et link den anden vej!!!

Her har du en kode-stump, som blot skal kopieres ind på din/jeres egen hjemmeside, inklusiv < og >. Så er vi i gang!

<a href=”https://kivioq-hundested.dk”>Vi hjælper med at skaffe Knud Rasmussens ekspeditionsskib KIVIOQ til Hundested. Hvad med dig? Tryk her</a>

 

Bliv KIVIOQ sponsor

Udfyld skemaet herunder med dine kontaktoplysninger og anfør gerne, hvad dine ønsker, interesser og kompetencer er i relation til projektet.

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt med foreningens formand, Per Makwarth på mail eller telefon +45 2929 4500

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Del gerne