KIVIOQ sponsor eller støttemedlem

KIVIOQ har brug for venner, der kan bidrage på vidt forskellige måder. Foreningen har brug for både private, foreninger og firmaer, der som aktive eller passive medlemmer vil være med til at bevare en vigtig del af Danmarks sejlende kulturarv og sikre, at KIVIOQ får base i Hundested.

Har du interesse for Knud Rasmussen, det arktiske område og Hundesteds aktiviteter, så skal du være med! Vi har brug for alle, der kan bidrage økonomisk eller praktisk til skibets drift og vedligeholdelse. Først og fremmest har vi brug for at vise omverden, at borgere og erhvervsliv i Hundested og alle interesserede bakker op og melder sig ind. Kontingentet er 250 kr. årligt. Du kan melde dig ind via betalingslink her på siden ude i højre margin.

Du kan også betale via bankoverførsel eller MobilePay. I så fald beder vi dig gå en lille omvej over kuponen nederst på denne side. De udbedte oplysninger får vi nemlig ikke på anden vis. Tak for din forståelse.

 

Hjælp os med at gøre projektet kendt

Hvis du synes om projekt-ideen, så kan du også være med til at gøre den kendt. Del hjemmesiden med venner og bekendte personligt og på de sociale medier. Del den opdaterede info-folder, som altid ligger her på siden – klar til hjemmeprinter eller kontorprinter.

Du kan åbne folderen her – tryk på billedet

 

 

Det bedste, som DU kan gøre

Du har egen virksomhed eller forretning i Hundested by eller Halsnæs Kommune. Du er tillidsvalgt i en af de lokale foreninger eller organisationer. Eller du er aktiv i et af de lokale netværk, en kulturel forening, et bofællesskab eller en almennyttig boligforening.

Det bedste DU kan gøre for denne sag er at fortælle det videre. Brug dine møder og kontakter til at bringe Kivioq-projektet på bane. Brug jeres hjemmeside til at bringe et link til Kivioq-hundested.dk. Profitér på, at vi meget gerne bringer et link den anden vej!!!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Jeg er opvokset i Hundested og derfor betyder det her noget.

Louise Pihl

Indmeldt 31.7.2021

Her kan du præsentere dig selv

Før du melder dig ind, så fortæl os lidt mere om, hvem du er og hvad du interesserer dig for. Så får vi den bedst mulige start

>