Bliv KIVIOQ sponsor eller støttemedlem

KIVIOQ sponsor eller støttemedlem

KIVIOQ har brug for venner, der kan bidrage på vidt forskellige måder. Foreningen har brug for både private, foreninger og firmaer, der som aktive eller passive medlemmer vil være med til at bevare en vigtig del af Danmarks sejlende kulturarv og sikre, at KIVIOQ får base i Hundested.

Har du interesse for Knud Rasmussen, det arktiske område og Hundesteds aktiviteter, så skal du være med! Vi har brug for alle, der kan bidrage økonomisk eller praktisk til skibets drift og vedligeholdelse. Først og fremmest har vi brug for at vise omverden, at borgere og erhvervsliv i Hundested og alle interesserede bakker op og melder sig ind. Kontingentet er 250 kr. årligt. Du kan melde dig ind via betalingslink her på siden ude i højre margin.

Du kan også betale via bankoverførsel eller MobilePay. I så fald beder vi dig gå en lille omvej over kuponen nederst på denne side. De udbedte oplysninger får vi nemlig ikke på anden vis. Tak for din forståelse.

 

Hjælp os med at gøre projektet kendt

Hvis du synes om projekt-ideen, så kan du også være med til at gøre den kendt. Del hjemmesiden med venner og bekendte personligt og på de sociale medier. Del den opdaterede info-folder, som altid ligger her på siden – klar til hjemmeprinter eller kontorprinter.

Du kan åbne folderen her – tryk på billedet

 

 

Det bedste, som DU kan gøre

Du har egen virksomhed eller forretning i Hundested by eller Halsnæs Kommune. Du er tillidsvalgt i en af de lokale foreninger eller organisationer. Eller du er aktiv i et af de lokale netværk, en kulturel forening, et bofællesskab eller en almennyttig boligforening.

Det bedste DU kan gøre for denne sag er at fortælle det videre. Brug dine møder og kontakter til at bringe Kivioq-projektet på bane. Brug jeres hjemmeside til at bringe et link til Kivioq-hundested.dk. Profitér på, at vi meget gerne bringer et link den anden vej!!!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Jeg er opvokset i Hundested og derfor betyder det her noget.

Louise Pihl

Indmeldt 31.7.2021

Her kan du præsentere dig selv

Før du melder dig ind, så fortæl os lidt mere om, hvem du er og hvad du interesserer dig for. Så får vi den bedst mulige start

Bliv medlem her

I betalingsproceduren bliver du spurgt, om du vil gemme dine kortoplysninger. Det er helt sikkert at gøre dette. Føler du dig usikker, kan du blot undlade dette valg.

Kontingentet, 250 kroner, trækkes årligt på dit betalingskort, indtil medlemskabet afsluttes.

Forny dine kortoplysninger

Har du skiftet betalingskort for nylig, så indtast venligst de nye kortoplysninger her. På forhånd tak

Betal via bank

Hvis du hellere vil betale via bankoverførsel kan det gøres til foreningens bankkonto reg.nr. 5064, konto nr. 1623009.

Udmeldelse

Når du vil meldes ud, sender du blot en email herom til den medlemsansvarlige

Derfor er DIT bidrag vigtigt

At få Kivioq til Hundested og at få skibet gjort sejlklart kommer til at kræve hjælp fra fonde. Et stort antal betalende medlemmer og stærk lokal opbakning gør det meget lettere at tale med fondsbestyrelser. Din deltagelse lægger et vigtigt fundament!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Abonner på nyhedsbrevet og lær os bedre at kende

Kontakt

Kivioqs Venner Visitkort
>