juni 19

Fuldt Hus til læseraften hos Røgeristen

0  KOMMENTARER

Halsnæs Avis læseraften om KIVIOQ-projektet
Halsnæs Avis læseraften om KIVIOQ-projektet

Fuldt hus. Igen.

KIVIOQs VENNER HUNDESTED skulle måske overveje et mere blivende samarbejde med restaurationsbranchen i byen. Alle de gange vi har inviteret til informationsmøde med spisning på et af byens spisesteder, har der været fuldt hus.

Fuldt hus var der også, da vi sammen med Halsnæs Avis den 14. juni indbød til informationsmøde med spisning hos Røgeristen. Restaurantens borde var dækket op til maksimum – det er 80 personer. Og alle pladser var taget.

De fremmødte Hundested-borgere fandt sig pænt i, at  KIVIOQs VENNER tog ordet mellem forret og hovedret. Først fortalte museumsinspektør og daglig leder af Knud Rasmussen Museet Søren La Cour Jensen om den rolle ekspeditionsskibet KIVIOQ har spillet for den syvende Thule-ekspedition til Østgrønland. Derpå fortalte på skift medlemmer fra bestyrelsen af KIVIOQs VENNER HUNDESTED om projektets baggrund, formål, økonomi, vedtægter, ophørsbestemmelse og aktuel status.

I dagene efter arrangementet voksede antallet af medlemmer i KIVIOQs VENNER HUNDESTED til 70. Her kan vi dog endnu ikke melde fuldt hus. Der kan sagtens blive plads til “et par stykker mere”.

Hvis du vil læse et mere grundigt referat, kan du læse det her i form af Halsnæs Avis’ reportage fra aftenen.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du vil måske også gerne læse disse?

TAK!

TAK!
>