Arbejdsgrupper

Bedding-folk – alle med slibe/male erfaring

Kivioq er taget på bedding fra 23. juli, og vi behøver alle de de frivillige vi kan få dagligt 7-15, også week-end

Giv os dine kontaktinfo og foretrukne ugedage samt mødetid, f. eks. 7-12. Gør det også, selvom du måske har tilmeldt dig ved en tidligere lejlighed. TAK!

Vi lønner ikke frivilligt arbejde, men vi er i gang med at sikre forplejning og drikkevand, så ingen skal sulten fra dagens tørn.

0 of 350

Bliv medlem her

I betalingsproceduren bliver du spurgt, om du vil gemme dine kortoplysninger. Det er helt sikkert at gøre dette. Føler du dig usikker, kan du blot undlade dette valg.

Kontingentet, 250 kroner, trækkes årligt på dit betalingskort, indtil medlemskabet afsluttes.

Forny dine kortoplysninger

Har du skiftet betalingskort for nylig, så indtast venligst de nye kortoplysninger her. På forhånd tak

MobilePay eller bank

Hvis du hellere vil betale via bankoverførsel eller MobilePay, skal du først indtaste dine kontaktoplysninger på siden “Forening”. Derefter sender vi dig betalingsinfo. Tak for din forståelse.

Derfor er DIT bidrag vigtigt

At få Kivioq til Hundested og at få skibet gjort sejlklart kommer til at kræve hjælp fra fonde. Et stort antal betalende medlemmer og stærk lokal opbakning gør det meget lettere at tale med fondsbestyrelser. Din deltagelse lægger et vigtigt fundament!

Abonner på nyhedsbrevet og lær os bedre at kende

Kivioqs Venner Visitkort