maj 15

Kivioq-projektet får bedste reklameplads i Hundested Havn

0  KOMMENTARER

Den svenskrøde gavl på Den Blå Ansjos er et af de mest trafikerede hjørner i Hundested Havn med gæster til Hundested Sandskulptur Festival på den ene side og gæster til havnepromenaden med restauranter, Bryghus, Fiskeriets og Havnens Hus og mange andre attraktioner.

Det vidste du godt!

Så ved du også, hvor meget det batter, at KIVIOQs Venner Hundested har fået både Hundested Havn og Ansjosens velsignelse til at opstille en 4,80 gange 3,60 meter stor info-tavle på netop dette hjørne.

Info-tavlen fortæller kort, hvad du skal vide for hurtigt at beslutte, om du skal med ombord i projektet – eller ej. For dem, der lige skal tænke over det, er der to plexiglasholdere fyldt med brochurer lige til at tage med hjem.

Samtidig med turistsæsonen

Tavlen kom op samme dag som Sandskulptur festivalen åbnede og krydstogtskibene begyndte at lægge til ved Hundested Havn.

Må det være tilladt at spørge igen: Har du besluttet, om du og din familie – eller du og din virksomhed – skal være med til at sikre, at Knud Rasmussens ekspeditionsskib kommer til Hundested?

Hvis ikke, så læs mere om projektet og benyt den nemme tilmelding her til højre for teksten.

Kivioq-projektet løber med bedste reklameplads i Hundested Havn
Kivioq-projektet løber med bedste reklameplads i Hundested Havn

 

 

Galleri KIVIOQ

 

 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du vil måske også gerne læse disse?

TAK!

TAK!
>